ΚΥΠΡΟΣ: Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες – Οι παραλίες που θα εφαρμοστεί

ΚΥΠΡΟΣ: Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες – Οι παραλίες που θα εφαρμοστεί

Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες προσφέρει από την Παρασκευή 13/07 και μέχρι τέλος Οκτωβρίου σε τρεις παραλίες του, ο Δήμος Παραλιμνίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Παραλιμνίου προσφέρει από σήμερα και μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, δηλαδή τέλη Οκτωβρίου, ομπρέλες και ξαπλώστρες στο κοινό χωρίς χρέωση. Η προσφορά του Δήμου αφορά τις παραλίες Ποταμιά του Κάππαρη, Γλυκύ Νερό και Freedom Beach».

Προστίθεται ότι με την ενέργεια του αυτή « ο Δήμος Παραλιμνίου δίνει την ευκαιρία σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες να απολαύσουν τις παραλίες με υπηρεσίες, χωρίς επιπλέον έξοδα».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE