ΠΑΦΟΣ: Ένοπλη επίθεση από τέσσερα πρόσωπα κατήγγειλε ζευγάρι

ΠΑΦΟΣ: Ένοπλη επίθεση από τέσσερα πρόσωπα κατήγγειλε ζευγάρι

Υπόθεση ληστείας, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και μαχαιροφορίας σε βάρος δύο προσώπων, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 01:45 από 33χρονη αλλοδαπή ότι ενώ βρισκόταν με τον 23χρονο φίλο της σε παραλία της Πέγειας, δέχτηκαν επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, τα οποία αποβιβάσθηκαν από όχημα αγνώστου αριθμού και στοιχείων εκ των οποίων ένας εξ αυτών κρατούσε μαχαίρι.

Ακολούθως, αφού τους κτύπησαν, τους απέσπασαν διάφορα αντικείμενα, όπως τα κινητά τους τηλέφωνα και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Το ζεύγος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η 33χρονη φέρει πολλαπλές εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος της, ενώ ο 23χρονος υπέστη θλαστικό τραύμα στο χέρι και αιμάτωμα τριχωτού της κεφαλής. 

Τα δύο πρόσωπα κρατήθηκαν για νοσηλεία. Η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE