«Ισότητα στην Πρώτη Γραμμή» - Ρεπορτάζ της France24 για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ - VIDEO

«Ισότητα στην Πρώτη Γραμμή» - Ρεπορτάζ της France24 για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ - VIDEO

Με τον τίτλο «Ισότητα στην Πρώτη Γραμμή: Τα Ηνωμένα Έθνη ψάχνουν να ωθήσουν τις γυναίκες ειρηνίστριες», η μεγάλη γαλλική εφημερίδα ασχολείται με την Κύπρο.

Η France24 δημοσιεύει ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ανέτ Γιανγκ, η οποία ήρθε στο νησί για να αναδείξει τον αυξημένο ρόλο των γυναικών στη διατήρηση της ειρήνης.

Όπως γράφει στο συνοδευτικό κείμενο της η France24, η Κύπρος «είναι ένα νησί διαιρεμένο ανάμεσα στις ελληνικές και τουρκικές κοινότητες».

Στη Λευκωσία συναντούν και την Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, «μια από τις ελάχιστες γυναίκες που ηγούνται ειρηνευτικής αποστολής» και η οποία μιλά για το πώς συμβουλεύουν τα έθνη να παίξουν σημαίνοντα ρόλο και να στείλουν περισσότερες γυναίκες.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ΕΔΩ το σημείωμα της France 24.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.