ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωκράτους: «Συνέρχεται το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ»

Σωκράτους: «Συνέρχεται το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ»

Συνέρχεται την Παρασκευή 03/08, στις 09:30 το πρωί, το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ για να ενημερωθεί τι έγινε κατά τις συναντήσεις με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννος Σωκράτους είπε ότι συγκαλεί την Παρασκευή Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης «για να τους ενημερώσουμε ακριβώς τι έγινε και πού είμαστε και για να δούμε ποιες εισηγήσεις ή προτάσεις μπορούμε να καταγράψουμε».

Σε ερώτηση αν θα αποστείλουν γραπτώς τις εισηγήσεις τους στο Υπουργείο Παιδείας, ο κ. Σωκράτους είπε ότι θα αποφασίσει το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο πώς θα δράσουν.

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει εκ νέου αύριο συνάντηση με την αρμόδια Διεύθυνση, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ είπε ότι ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Κυπριανός Λούης θα ενημερώσει τον Υπουργό Παιδείας για το ότι είπαν γενικά στη συζήτηση, θα πάρει νέες οδηγίες και θα ξαναμιλήσουν.

Στο μεταξύ, η σημερινή συνάντηση της ΟΕΛΜΕΚ με τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης διεξήχθη σε δύο φάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη συνάντηση προσκομίστηκαν κάποια νέα στοιχεία τα οποία αξιολόγησε η ΟΕΛΜΕΚ και ακολούθως, η Οργάνωση προσκόμισε τα δικά της στοιχεία.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top