ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Χαλάει» ο καιρός

 «Χαλάει» ο καιρός

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Κυριακής (5/8) αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως γύρω στις αυγινές ώρες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη, στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί αργότερα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Δευτέρα (6/8) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (7/8), την Τετάρτη (8/8) και την Πέµπτη (9/8) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά άνοδο για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top