ΛΕΜΕΣΟΣ - TΡΟΧΑΙΟ: Προσέκρουσε σε τρία αυτοκίνητα – Στο νοσοκομείο 30χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΕΜΕΣΟΣ - TΡΟΧΑΙΟ: Προσέκρουσε σε τρία αυτοκίνητα – Στο νοσοκομείο 30χρονος Ελληνοκύπριος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/08), 30χρονος οδηγός από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 04:10 τα ξημερώματα στη Οδό Χρηστάκη Κράνου στην Γερμασόγεια.

Ο 30χρονος, ενώ οδηγούσε το όχημά του προς βόρεια κατεύθυνση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά σε τρία οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα.

Από την σύγκρουση τα τρία οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 30χρονος οδηγός τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι του έχει ληφθεί αίμα για να διαπιστωθεί κατά πόσο οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Την υπόθεση εξετάζει η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE