Ανατρεπτικό... το τηλεοπτικό μέλλον της Χριστιάνας Αντωνίου

Ανατρεπτικό... το τηλεοπτικό μέλλον της Χριστιάνας Αντωνίου

Και όμως το μέλλον της Χριστιάνας Αντωνίου στην κυπριακή τηλεόραση χαρακτηρίζεται ως ανατρεπτικό.

Η Χριστιάνα Αντωνίου ύστερα από επτά συναπτά έτη στο κανάλι του Αρχαγγέλου ίσως επιστρέψει στα παλιά της λημέρια, και συγκεκριμένα στο ΣΙΓΜΑ, από όπου και ξεκίνησε την καριέρα της.

Η πρώην συνεργάτιδα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΣΙΓΜΑ.

Η πρόταση που έχει γίνει στην Χριστιάνα Αντωνίου αφορά ένα ανατρεπτικό concept και αν τελικά η δημοσιογράφος δώσει τα χέρια με το κανάλι του Παρισσινού θα την δούμε σε έναν ρόλο – έκπληξη, εντελώς διαφορετικό από αυτόν στον οποίο την έχουμε συνηθίσει.

Νατάσα Κακούτση 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE