Ανατρεπτικό... το τηλεοπτικό μέλλον της Χριστιάνας Αντωνίου

Ανατρεπτικό... το τηλεοπτικό μέλλον της Χριστιάνας Αντωνίου

Και όμως το μέλλον της Χριστιάνας Αντωνίου στην κυπριακή τηλεόραση χαρακτηρίζεται ως ανατρεπτικό.

Η Χριστιάνα Αντωνίου ύστερα από επτά συναπτά έτη στο κανάλι του Αρχαγγέλου ίσως επιστρέψει στα παλιά της λημέρια, και συγκεκριμένα στο ΣΙΓΜΑ, από όπου και ξεκίνησε την καριέρα της.

Η πρώην συνεργάτιδα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΣΙΓΜΑ.

Η πρόταση που έχει γίνει στην Χριστιάνα Αντωνίου αφορά ένα ανατρεπτικό concept και αν τελικά η δημοσιογράφος δώσει τα χέρια με το κανάλι του Παρισσινού θα την δούμε σε έναν ρόλο – έκπληξη, εντελώς διαφορετικό από αυτόν στον οποίο την έχουμε συνηθίσει.

Νατάσα Κακούτση 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

Επιθέσεις συνεχίζουν να ανταλλάσσουν Ισραήλ και Ιράν, με τη σύγκρουση να διανύει εσχάτως την όγδοη ημέρα της. Όλες οι εξελίξεις. 

BEST OF TOTHEMAONLINE