ΠΑΦΟΣ: Συλλήψεις δυο ανδρών από την Αστυνομία – «Φεύγουν» από το νησί

ΠΑΦΟΣ: Συλλήψεις δυο ανδρών από την Αστυνομία – «Φεύγουν» από το νησί

Δύο συλλήψεις στην Πάφο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην σύλληψη δύο αλλοδαπών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της ΚΔ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τετάρτη 08/08 στις 07:45 το πρωί εντοπίστηκε να περιφέρεται ένα πρόσωπο στον κύριο δρόμο Τσάδας – Πόλης Χρυσοχούς.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε πως πρόκειται για Ινδό που διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Εξάλλου το βράδυ της Τρίτης 07/08 στις 20:30 συνελήφθη ένα πρόσωπο επί της οδού Αγαπήνωρος στην Πάφο  που όπως διαφάνηκε κατάγεται από το Ιράν για παράνομη παραμονή στο έδαφος της ΚΔ.

Τα δύο πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση και καταβάλλονται προσπάθειες απέλασης τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE