ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν πήγαν σπίτι ‘παπαγάλοι' οι κυνηγοί - Πήραν μαζί τους πρόστιμα χιλιάδων ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν πήγαν σπίτι ‘παπαγάλοι' οι κυνηγοί - Πήραν μαζί τους πρόστιμα χιλιάδων ευρώ

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση λαθροθηρίας στην περιοχή Κουκλιών στους οποίους τους επιβλήθηκε πρόστιμο 3.997 ευρώ και 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή 19/08 μέλη του Ταμείου Θήρας εντόπισαν στο έδαφος Κουκλιών 38χρονο από την Λεμεσό να κυνηγά σε μη επιτρεπόμενη περιοχή για το κυνήγι και να έχει στην κατοχή του δόκο ιδιοκτησίας 80χρονου ο οποίος τον συνόδευε .

Η περιοχή ήταν απαγορευμένη με αποτέλεσμα αυτοί να συλληφθούν και να μεταφερθούν στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών όπου στον 38χρονο επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο 3.997 ευρώ και στον 80χρονο  πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ .

Ακολούθως αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα υπόλοιπα αδικήματα αφέθησαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Σημειώνεται πως είναι το δεύτερο περιστατικό λαθροθηρίας που  απασχολεί την αστυνομική διεύθυνση Πάφου και το Ταμείο Θήρας.

Λίγο πιο πριν η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 44χρονου στον οποίο του επεβλήθηκε πρόστιμο 2.300 ευρώ αφού αυτός συνελήφθη  να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή χωρίς άδεια κατοχής και  χωρίς άδεια κυνηγίου από το 2013.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top