Έβγαλε knock out τέσσερις αστυνομικούς - VIDEO

Έβγαλε knock out τέσσερις αστυνομικούς - VIDEO

Το περιστατικό που έγινε στο Ράλεϊχ (Raleigh) της Βόρειας Καρολίνας δείχνει αστυνομικούς να προσπαθούν να συλλάβουν ένα άτομο.

Όπως φανερώνει το βίντεο χρειάστηκαν εφτά αστυνομικοί για να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε το περιστατικό εκδικάστηκε την Δευτέρα (20/8) με τους αστυνομικούς να μην αντιμετωπίζουν κατηγορίες για χρήση βίας.

Στον άνθρωπο που γρονθοκόπησε τους αστυνομικούς ασκήθηκαν κατηγορίες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και καταδικάστηκε σε πρόστιμο 20,000 δολαρίων.

Δείτε το βίντεο με τον άντρα να γρονθοκοπεί τους αστυνομικούς.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται η κάμερα στη στολή του αστυνομικού.

https://www.youtube.com/watch?v=w2pTroEgyFc

https://www.youtube.com/watch?v=K3fhgA3wrAc

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE