Στις 28 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα του συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου

Στις 28 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα του συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου

Την Τρίτη 28 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2018, σύμφωνα με ανακοίνωση.


`Οπως αναφέρεται, η εταιρεία Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company μεταθέτει την ημερομηνία κατά την οποία το Διοικητικό της Συμβούλιο θα συνεδριάσει για να εξετάσει τα οικονομικά αποτελέσματα του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου (το «Συγκρότημα») για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2018, για τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, αφού επιδιώκει την οριστικοποίηση των όρων μιας διαρθρωτικής λύσης για μέρος του χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων και την επίδρασή τους στα οικονομικά αποτελέσματα του Συγκροτήματος.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι τα οικονομικά αποτελέσματα από τις οργανικές δραστηριότητες κατά το δεύτερο τρίμηνο, εξαιρουμένης της επίδρασης από οποιεσδήποτε επιταχυνόμενες πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, είναι γενικά όπως αναμενόταν και σύμφωνα με την απόδοση του α΄ τριμήνου.

Τα οικονομικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 28 Αυγούστου, πριν την έναρξη της χρηματιστηριακής συνάντησης στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου και στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, προστίθεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Τα επόμενα βήματά τους για τη διεκδίκηση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής θα αποφασίσουν την 1η Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, η ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλα Χαραλάμπους.