Έγκλημα πάθους με τρεις νεκρούς σε εστιατόριο

Έγκλημα πάθους με τρεις νεκρούς σε εστιατόριο

Έγκλημα πάθους με τρεις νεκρούς σημειώθηκε την Τετάρτη 22/8 σε μικρή πόλη του Βελγίου, στα σύνορα με τη Γερμανία.


Ο δράστης, που έπεσε νεκρός, επιτέθηκε με μαχαίρι στους ιδιοκτήτες εστιατορίου στην πόλη Moresnet-Chappelle, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία και την πόλη Άαχεν και τραυμάτισε θανάσιμα την κόρη και τη μητέρα, ενώ ο πατέρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στην πόλη Άαχεν.  Δύο ακόμα άτομα που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Ο άντρας που επιτέθηκε με μαχαίρι στους ιδιοκτήτες του εστιατορίου στην περιοχή Herve, αποδείχθηκε ότι ήταν ο πρώην σύντροφος της κόρης των ιδιοκτητών, με τον οποία πρόσφατα είχαν χωρίσει.



Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαίωσε την επίθεση, λέγοντας ότι μία γυναίκα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, καθώς και για τραυματίες. 

Ο δήμαρχος της πόλης Moresnet-Chappelle, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία και την πόλη Άαχεν, δήλωσε ότι «πρόκειται για μία τραγωδία» και εκτίμησε ότι «δεν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά πιθανότατα για προσωπικές διαφορές». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE