ΥΓΕΙΑ

Tα τατουάζ που μετανιώνουν οι περισσότεροι που τα έχουν κάνει - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Tα τατουάζ που μετανιώνουν οι περισσότεροι που τα έχουν κάνει - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανεπιστημιακή έρευνα έδειξε ποια είναι τα τατουάζ για τα οποίο ελοχεύει μεγαλύτερος κίνδυνος να μετανιώσει κάποιος που τα έκανε.

Μπορεί στην εποχή μας το τατουάζ είτε να καλύπτεται, είτε ακόμη και να αφαιρείται, όμως αυτό παύει να σημαίνει οτι πρόκειται για μία σημαντική απόφαση, την οποία κάποιος μπορεί να πάρει ελαφρά την καρδία.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε εκείνοι, οι οποίοι έχουν μετανιώσει για το σχέδιο που έχουν επιλέξει να κάνουν πάνω στο σώμα του, μπαίνοντας σε έξτρα έξοδα και ταλαιπωρία για να το φτιάξουν.

Μία έρευνα που έκανε ο Dr Stephen Crabbe από το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ και η οποία έγινε με την συμμετοχή 1.000 ανθρώπων, ήρθε να βάλει σε δεύτερες σκέψεις όσους έχουν αποφασίσει να ζωγραφίσουν το σώμα τους.

Τον μεγαλύτερο κίνδυνο λοιπόν κρύβουν τα ονόματα... Το 31,3% των ανθρώπων και το 24,3% των γυναικών έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους αυτή.

Από εκεί και πέρα, το 12,8% των ανδρών που έχουν κάνει κάποιο tribal σχέδιο, μετά από λίγο καιρό δεν το έβλεπαν και με τόσο καλό μάτι, ενώ το 12.5% αυτών που έκαναν κάποιο κινέζικο, εύχονται να μην το είχαν κάνει.

Όσον αφορά τις γυναίκες τώρα, μία από τις συνηθισμένες επιλογές είναι το αστέρι που πέφτει, όμως το 15.9% το έχει μετανιώσει, ενώ για τα κινέζικα συγκεντρώνουν ποσοστό αποτυχίας της τάξεως του 12.6%.

Αξίζει να σημειωθεί πως 15.6% των γυναικών που έκαναν κάποιο, οποιοδήποτε, σχέδιο, νιώθουν οτι ο κόσμος τους κρίνει σύμφωνα με αυτό, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες είναι 9.54%.

Τέλος, το 29.5% όσων έχουν μετανιώσει για το τατουάζ τους αποκάλυψαν οτι έχουν σκεφτεί να το αφαιρέσουν, το 24,5% οτι το έχει ήδη κάνει, το 28,3% οτι θα προτιμούσαν να το καλύψουν, ενώ το 17,7% οτι προτιμούν να το αφήσουν όπως είναι! 

Από Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top