ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: «Προληπτικές συσκέψεις για αντίδραση στις τουρκικές παραβιάσεις»

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: «Προληπτικές συσκέψεις για αντίδραση στις τουρκικές παραβιάσεις»

Η Κυβέρνηση προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες σε ό,τι αφορά στις παραβιάσεις από πλευράς Τουρκίας κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή (24/8) ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, και κληθείς να πει κατά πόσο η Κυβέρνηση έχει προβεί σε παραστάσεις αναφορικά με τις τουρκικές παραβιάσεις στον εναέριο χώρο και το FIR της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «όταν υπάρχουν παραβιάσεις και προκλήσεις - επειδή οι Αρχές του κράτους παρακολουθούν στενά την οποιαδήποτε εξέλιξη, ασχέτως αν αποφεύγουμε να κάνουμε περιττά σχόλια - πάντοτε προγραμματίζονται και γίνονται οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν, είτε αφορούν στο ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας είτε άλλους λόγους».

Επεσήμανε ότι γίνονται προληπτικά και συσκέψεις και επεξεργασία από τις αρμόδιες Αρχές της Κυβέρνησης των τρόπων, με τους οποίους πρέπει να υπάρξει αντίδραση.

«Οι παραστάσεις γίνονται εκεί που πρέπει να γίνουν, απλώς πάγια πολιτική μας είναι να αποφεύγουμε τα περιττά σχόλια και να μην εμπλεκόμαστε σε ένα παιγνίδι έντασης που ενδεχομένως να επιδιώκουν κάποιοι άλλοι», κατέληξε ο κ. Προδρόμου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top