Η Ουάσινγκτον προειδοποιεί την Μόσχα ενάντια στην «παρενόχληση» πλοίων που κατευθύνονται στην Ουκρανία

Η Ουάσινγκτον προειδοποιεί την Μόσχα ενάντια στην «παρενόχληση» πλοίων που κατευθύνονται στην Ουκρανία

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε την Πέμπτη 30/08 από τη Ρωσία να σταματήσει την «παρενόχληση της διεθνούς ναυσιπλοΐας» στη Θάλασσα Αζόφ και στον Πορθμό Κερτς, κατηγορώντας την Μόσχα για προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Ουκρανίας.

«Οι ενέργειες της Ρωσίας να παρεμποδίζει τη θαλάσσια διαμετακόμιση αποτελούν πρόσθετα παραδείγματα της συνεχιζόμενης εκστρατείας της να υπονομεύσει και να αποσταθεροποιήσει την Ουκρανία, αγνοώντας παράλληλα τους διεθνείς κανόνες», τόνισε η εκπρόσωπος Χέδερ Ναουέρτ, με ανακοίνωσή της.

Η Ρωσία απέτρεψε τουλάχιστον 16 εμπορικά πλοία να προσεγγίσουν ουκρανικά λιμάνια τις πρόσφατες εβδομάδες, σημείωσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE