ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To MOMENTOYM του Φώτη! «Ρίχνει» και ΠΕΜΠΤΟ παστέλι;

To MOMENTOYM του Φώτη! «Ρίχνει» και ΠΕΜΠΤΟ παστέλι;

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Φώτης Παπουλής θα κάνει επίσημο ντεμπούτο με την εθνική Κύπρου στο αυριανό παιχνίδι με τη Νορβηγία στο Όσλο, στην πρεμιέρα του Nations League. 

O Ραν Μπεν Σιμόν δεν ήταν σε άλλο πλανήτη, είδε ότι ο δεύτερος αρχηγός του Απόλλωνα, ήταν σε πολύ αγωνιστική κατάσταση στα καλοκαιρινά ευρωπαικά παιχνίδια της ομάδας του. 

Γι αυτό και αναμένουμε ότι θα ξεκινήσει βασικός αύριο το βράδυ. Έχει αυτό που λέμε… μομέντουμ ο Παπούλαρος, αφού έχει σκοράρει ήδη 4 φορές στην νέα σεζόν. 

Έκανε χατ τρικ στον επαναληπτικό με τη Ζελέζνιτσαρ στη Λευκωσία, πριν δέκα μέρες έριξε ένα παστέλι εναντίον της Βασιλείας εκτός έδρας.

Το τέρμα στην Ελβετία είχε σαφώς μεγαλύτερη αξία, αφού έπαιξε ρόλο για να προκριθεί ο Απόλλωνας ξανά στους ομίλους. 

Ένας παίχτης του στοιχήματος, θα… πόνταρε ίσως πέντε ευρωπουλάκια (ας πούμε) πάνω στον Παπουλή, να σκοράρει εναντίον των Βίκινγκς. 

Πιθανότατα να πάρει και ο Βασιλείου φανέλα βασικού αύριο, επειδή ήταν πολύ… ενεργητικός και ουσιαστικός στα πρόσφατα ευρωπαικά ματς του Απόλλωνα.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top