ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ - 'Η βόμβα στην οικία Πυρίλλη και ο εμπρησμός στα κρεβατάκια πιθανόν να συνδέονται'

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ -  'Η βόμβα στην οικία Πυρίλλη και ο εμπρησμός στα κρεβατάκια πιθανόν να συνδέονται'

Με το πρώτο φως της ημέρας έπιασαν δουλειά οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου σε σχέση με τον εμπρησμό του οχήματος του Δημάρχου Παραλιμνίου αλλά και την φωτιά στα κρεβατάκια θαλάσσης στην παραλία της Κάπαρης.

Τεκμήρια από την σκηνή του εμπρησμού που τοποθετήθηκε στις 02:20 τα ξημερώματα της Τετάρτης 05/09 στην οικία του Δημάρχου Παραλιμνίου, Θεοδώρου Πυρίλλη παραλάβαν το πρωί της Τετάρτης 05/09 οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας.

Όπως μας αναφέρθηκε, πρόκειται για εμπρηστικό μηχανισμό υψηλής ισχύος, ο οποίος όταν εξερράγη προκάλεσε ζημιές σε ένα από τα οχήματα του κ.Πυρίλλη.

Να σημειώσουμε πως δέκα λεπτά προηγουμένως και συγκεκριμένα στις 02:10 τα ξημερώματα,  άγνωστοι έκαψαν κρεβατάκια και ομπρέλες θαλάσσης, ιδιοκτησίας του Δήμου Παραλιμνίου, στην παραλία των σκύλων στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

Όπως μας αναφέρθηκε, οι έρευνες και των δυο υποθέσεων είναι στο αρχικό τους στάδιο ενώ οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο οι δυο υποθέσεις να συνδέονται.

"Η βόμβα στην οικία Πυρίλλη και ο εμπρησμός στα κρεβατάκια πιθανόν να συνδέονται" μας ανέφερε αστυνομική πηγή.

Θυμίζουμε πως ο κ. Πυρίλλης, το πρωί της Τετάρτης (5/9) με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται στο περιστατικό και χαρακτηρίζει τους δράστες «άνανδρους και αδίστακτους εγκληματίες», οι οποίοι δεν δίστασαν να πλήξουν το σπίτι του και την οικογένειά του.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ανέφερε πως εκείνος και η οικογένειά του βρίσκονταν στην οικία τους τη στιγμή που εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός. 

«Κοιμηθήκαμε γρήγορα ψες το βράδυ και ξυπνήσαμε από τον θόρυβο. Βγήκα έξω και μύριζε μπαρούτι, φωτιά, καμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Παραλίμνιου.

Στη συνέχεια, όπως μας περιέγραψε, εντόπισε το σημείο της έκρηξης. «Κατάλαβα πως επρόκειτο για βόμβα και έπιασα τηλέφωνο την Αστυνομία», δήλωσε στο ThemaOnline ο κύριος Πυρίλλης.

Κληθείς να απαντήσει εάν υποψιάζεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, ο κύριος Πυρίλλης απέφυγε να σχολιάσει, καθώς δεν ήθελε να επέμβει στο έργο της Αστυνομίας.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top