Ένωση Δήμων Κύπρου: Καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση κατά του Δημάρχου Παραλιμνίου

Ένωση Δήμων Κύπρου: Καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση κατά του Δημάρχου Παραλιμνίου

Η Ένωση Δήμων Κύπρου «καταδικάζει με βδελυγμία την άνανδρη και εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Δημάρχου Παραλιμνίου», ενώ καλεί την Αστυνομία να διεξάγει όλες τις απαραίτητες έρευνες για εντοπισμό, σύλληψη και προσαγωγή των αυτουργών ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ένωση Δήμων καταδικάζει παράλληλα τον εμπρησμό δημοτικής περιουσίας (ομπρέλες και κρεβάτια θάλασσας) σε παραλία του Δήμου Παραλιμνίου που συνέβη την ίδια περίπου ώρα, προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση.

Λέει τέλος ότι οι Δήμοι ως θεσμός, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί τους αλλά και η δημοτική περιουσία, πρέπει να προστατεύονται από το Κράτος έναντι κάθε επιβουλής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE