Αν είναι δυνατόν: 21χρονος μπήκε στο δωμάτιο 13χρονης και προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις

Αν είναι δυνατόν: 21χρονος μπήκε στο δωμάτιο 13χρονης και προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις

Μπλεξίματα με τον νόμο για 21χρονο άντρα στις ΗΠΑ ο οποίος όπως σημειώνεται έχει εμμονή με τα νεαρά κορίτσια. Του φόρεσαν χειροπέδες ενώ αναζητούνται και άλλα πιθανά θύματα του νεαρού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην Καλιφόρνια, την περασμένη Πέμπτη δέχθηκαν μια κλήση από γυναίκα η οποία ανέφερε ότι ο 21χρονος Jonathan Emmanuel Ward, ήταν γυμνός και αυτοικανοποιείτο στο δωμάτιο της 13χρονης κόρης της.

Την ώρα όμως που έφθασαν οι αστυνομικοί ο δράστης είχε φύγει από το σπίτι αφου η μικρή ξύπνησε και στη θέα του άρχισε να ουρλιάζει, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης όμως κατέγραψε καρέ-καρέ τις κινήσεις του και λίγο αργότερα του πέρασαν χειροπέδες ενώ αυτός βρισκόταν στο σπίτι του.

Μάλιστα  η τοπική Αστυνομία πιστεύει πως υπάρχουν και άλλα θύματα, στα οποία ο 21χρονος προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις, αφού «στόχος» του ήταν μια σχολή χορού στην περιοχή από όπου έβρισκε τα «θύματα του» και μέσω των social media εντόπιζε το σπίτι τους.

Ο νεαρός όπως σημειώνεται είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιας φύσης αδικήματα και είχε αφεθεί ελεύθερος με πολύ μεγάλο ποσό εγγύησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.