ΚΟΣΜΟΣ

Αν είναι δυνατόν: 21χρονος μπήκε στο δωμάτιο 13χρονης και προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις

Αν είναι δυνατόν: 21χρονος μπήκε στο δωμάτιο 13χρονης και προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις

Μπλεξίματα με τον νόμο για 21χρονο άντρα στις ΗΠΑ ο οποίος όπως σημειώνεται έχει εμμονή με τα νεαρά κορίτσια. Του φόρεσαν χειροπέδες ενώ αναζητούνται και άλλα πιθανά θύματα του νεαρού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην Καλιφόρνια, την περασμένη Πέμπτη δέχθηκαν μια κλήση από γυναίκα η οποία ανέφερε ότι ο 21χρονος Jonathan Emmanuel Ward, ήταν γυμνός και αυτοικανοποιείτο στο δωμάτιο της 13χρονης κόρης της.

Την ώρα όμως που έφθασαν οι αστυνομικοί ο δράστης είχε φύγει από το σπίτι αφου η μικρή ξύπνησε και στη θέα του άρχισε να ουρλιάζει, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης όμως κατέγραψε καρέ-καρέ τις κινήσεις του και λίγο αργότερα του πέρασαν χειροπέδες ενώ αυτός βρισκόταν στο σπίτι του.

Μάλιστα  η τοπική Αστυνομία πιστεύει πως υπάρχουν και άλλα θύματα, στα οποία ο 21χρονος προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις, αφού «στόχος» του ήταν μια σχολή χορού στην περιοχή από όπου έβρισκε τα «θύματα του» και μέσω των social media εντόπιζε το σπίτι τους.

Ο νεαρός όπως σημειώνεται είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιας φύσης αδικήματα και είχε αφεθεί ελεύθερος με πολύ μεγάλο ποσό εγγύησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top