ΠΑΦΟΣ: 'Έσβησε' μπροστά στα μάτια της γυναίκας του - Κτυπήθηκε από κύμα

ΠΑΦΟΣ: 'Έσβησε' μπροστά στα μάτια της γυναίκας του - Κτυπήθηκε από κύμα

Νεκρός μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών 64χρονος λουόμενος επισκέπτης .

Πρόκειται για Ολλανδό επισκέπτη ο οποίος ενώ είχε μεταβεί στις 14:00 της Παρασκευής (7/9) για κολύμπι στην περιοχή του Σόδαπ στην Κάτω Πάφο έχασε τις αισθήσεις του στην παρουσία της συζύγου του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος κολυμπούσε ρηχά σε βάθος ενός μέτρου όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τις αισθήσεις του μετά από κτύπημα που δέχτηκε από δύο κύματα.

Ο 64χρονος ανασύρθηκε στην ακτή ωστόσο δεν έγινε κατορθωτό να επανακτήσει τις αισθήσεις του.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο.

Ακολούθως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατο του.

Η σύζυγος ανέφερε στην Αστυνομία ότι ο σύζυγος της δεν ήξερε καλό κολύμπι.

Σήμερα στην επαρχία Πάφου επικρατούν ισχυροί άνεμοι και θαλασσοταραχή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE