ΠΑΦΟΣ: Έμπαινε σε καταστήματα και έπαιρνε ό,τι ήθελε - Ήταν παράνομα στην Κύπρο

ΠΑΦΟΣ: Έμπαινε σε καταστήματα και έπαιρνε ό,τι ήθελε - Ήταν παράνομα στην Κύπρο

Συνελήφθη την Κυριακή (9/9) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, πρόσωπο ηλικίας 31 χρόνων, για υπόθεση κλοπής από κατάστημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 17:30 στην Κάτω Πάφο υπάλληλος καταστήματος αντιλήφθηκε τον 31χρονο να βγαίνει από το κατάστημα πώλησης ενδυμάτων και υποδημάτων κρατώντας ζεύγος παπουτσιών χωρίς να τα πληρώσει.

Αμέσως η γυναίκα κάλεσε τον υπεύθυνο ασφαλείας του κτιρίου και στην σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε και όταν τον κάλεσαν να παρουσιάσει τα στοιχεία του δεν είχε οποιαδήποτε στοιχεία και συνελήφθη για εξακρίβωση στοιχείων.

Κατά την σύλληψη του επιτέθηκε εναντίον μέλους της Αστυνομίας και προέβαλε αντίσταση.

Ακολούθησε σωματική έρευνα και σε τσαντάκι που κρατούσε η Αστυνομία εντόπισε ηλεκτρονικά είδη τα οποία αναγνωρίστηκαν από άλλο υπεύθυνο καταστήματος.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος κατάγεται από την Γεωργία και διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE