ΛΑΡΝΑΚΑ: «Έσβησε» ο Θεοχάρης Θεοχάρη- Βαρύ πένθος στην κοινότητα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Έσβησε» ο  Θεοχάρης Θεοχάρη- Βαρύ πένθος στην κοινότητα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Παρασκευής 14/9 ο κοινοτάρχης του συνοικισμού «Μακαριος Γ’»  στη Λάρνακα, βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συγγενείς.

 

Ο άτυχος 69χρονος που διετέλεσε για πολλά χρόνια κοινοτάρχης στον πιο πάνω συνοικισμό στις Καμάρες και διακρινόταν για την εργατικότητα και την ευγένεια του, έχασε τη μάχη για ζωή, με φίλους και συνδημότες να ετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο αντίο το Σάββατο 15/9  στις 10:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στις Καμάρες.

Ο Θεοχάρης Θεοχάρη, ήταν ιδιαίτερο αγαπητός από απλούς πολίτες και τον πολιτικό κόσμο της Κύπρου ενώ στο παρελθόν ήταν και ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού «Καμάρες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE