ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Κλειστά για δεύτερη ημέρα τα σχολεία – Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών στην απεργία

ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Κλειστά για δεύτερη ημέρα τα σχολεία – Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών στην απεργία

Εκστρατεία ενημέρωσης για τις θέσεις τους, αναμένεται να πραγματοποιήσουν σε σχολεία όλων των πόλεων οι εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Όπως έγινε γνωστό, από συντεχνιακές πηγές, περίπου το 95% των εκπαιδευτικών, συμμετείχαν στην απεργία της Τρίτης (18/9).

Την Τετάρτη (19/9) δίνεται συνέχεια στα αυστηρά μέτρα που αποφάσισαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, με δεύτερη συνεχή μέρα απεργίας.

Μάλιστα, την Τετάρτη (19/9) αναμένεται να πραγματοποιηθεί εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τις θέσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί στα ακόλουθα σχολεία ανά πόλη:

Λευκωσία: Λύκειο Δασούπολης

Λεμεσός: Λανίτειο Λύκειο

Λάρνακα: Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας

Πάφος: Α’ Λύκειο

Παραλίμνι: Λύκειο Παραλιμνίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.