Οι δηλώσεις του Σιμόνε Ιντζάγκι για το ματς της Λάτσιο με τον Απόλλωνα

Οι δηλώσεις του Σιμόνε Ιντζάγκι για το ματς της Λάτσιο με τον Απόλλωνα

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (20/09, 19:55) με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντζάγκι.

Αναλυτικά:

«Πέρσι κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία, αλλά δεν πήγαν καλά τα πράγματα στο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ και αποκλειστήκαμε.

Αύριο όμως αρχίζουμε μία νέα διαδρομή στο Γιουρόπα Λιγκ και θέλουμε να ξεκινήσουμε στη φάση των ομίλων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις και θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα πλάνα μου. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να παίξουν.

Την Κυριακή κερδίσαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο, όμως αύριο θα σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε μπροστά σε μία περίοδο γεμάτη παιχνίδια και πρέπει να ανταπεξέλθουμε.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.