ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις του Σιμόνε Ιντζάγκι για το ματς της Λάτσιο με τον Απόλλωνα

Οι δηλώσεις του Σιμόνε Ιντζάγκι για το ματς της Λάτσιο με τον Απόλλωνα

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (20/09, 19:55) με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντζάγκι.

Αναλυτικά:

«Πέρσι κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία, αλλά δεν πήγαν καλά τα πράγματα στο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ και αποκλειστήκαμε.

Αύριο όμως αρχίζουμε μία νέα διαδρομή στο Γιουρόπα Λιγκ και θέλουμε να ξεκινήσουμε στη φάση των ομίλων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις και θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα πλάνα μου. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να παίξουν.

Την Κυριακή κερδίσαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο, όμως αύριο θα σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε μπροστά σε μία περίοδο γεμάτη παιχνίδια και πρέπει να ανταπεξέλθουμε.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top