ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού Back to School του The Mall of Engomi

Οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού Back to School του The Mall of Engomi

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Back to School του The Mall of Engomi ο οποίος πρόσφερε τη δυνατότητα στους πελάτες του γνωστού εμπορικού κέντρου, την ευκαιρία να κερδίσουν κουπόνια αξίας €200 από καταστήματα της επιλογής τους. Ο διαγωνισμός διήρκησε από τις 3 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και όσοι έκαναν αγορές άνω των €30 έμπαιναν στην κλήρωση για να κερδίσουν τα δωροκουπόνια συνολικής αξίας €200. Τα κουπόνια αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα καταστήματα του The Mall of Engomi. Μετά από κλήρωση που έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου τα άτομα που κέρδισαν είναι οι:

• Γεωργία Χατζηματθαίου
• Ρούλα Αριστοπούλου
• Γεωργία Σαββίδου Κιαττίπη
• Βιργινία Πολυκάρπου
• Αυγούστα Λοϊζίδου

Οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν το δώρο τους και να κάνουν τις επιλογές τους σε προϊόντα Βack to School ή να διαλέξουν από την ευρεία γκάμα άλλων προϊόντων που διατίθενται στα καταστήματα του The Mall of Engomi.

Το The Mall of Engomi δείχνει ξανά το ενδιαφέρον του για το κοινό προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους την ξεχωριστή αυτή ευκαιρία να προμηθευτούν ρουχισμό, αξεσουάρ, δώρα και άλλα είδη, που διατίθενται στο εμπορικό κέντρο της Έγκωμης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top