ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρώσος πρωταθλητής έχασε τη ζωή του στην Κύπρο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ρώσος πρωταθλητής έχασε τη ζωή του στην Κύπρο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η είδηση για τον θάνατο Ρώσου τουρίστα στην θαλάσσια περιοχή του Ακάμα ίσως να πέρασε στα ψιλά.

Στην Ρωσία, όμως, δόθηκε προβολή στην εν λόγω εξέλιξη, καθώς ο θανών ήταν γνωστός για τις αθλητικές επιδόσεις του.

Ο 46χρονος Αντρέι Τουρουκάνο ήταν πρωταθλητής στο υποβρύχιο ψάρεμα, αρχηγός της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης και μέλος της Εθνικής Ομάδας της Ρωσίας στο εν λόγω άθλημα. Θεωρείτο ένας από τους καλύτερους αθλητές της πατρίδας του, ενώ έλαβε μέρος και σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 46χρονος βρισκόταν για ψάρεμα στην θαλάσσια περιοχή της Λάρας στην Πάφο, περίπου 300 μέτρα από την ακτή. Μπήκε στην θάλασσα με την στολή του δύτη από μικρό φουσκωτό ιδιόκτητο σκάφος αλλά χωρίς την φιάλη οξυγόνου.

Όταν η σύζυγος του άρχισε να τον ψάχνει δεν μπορούσε να τον εντοπίσει πουθενά και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, μέχρι που ένας άγνωστος άνδρας άκουσε τις φωνές και την πλησίασε για να την ενημερώσει ότι εντόπισε τον άνδρα της να επιπλέει στην θάλασσα και τον μετέφερε στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου της Πέγειας.

Ο 46χρονος, ο οποίος ανασύρθηκε αναίσθητος στην ακτή, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τη νεκροτομή ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top