ΛΑΡΝΑΚΑ–ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Έσπευσε στο σχολείο και ο πρώην παίκτης Ομόνοιας και ΑΕΚ, Νικόλας Γεωργίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ–ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Έσπευσε στο σχολείο και ο πρώην παίκτης Ομόνοιας και ΑΕΚ, Νικόλας Γεωργίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ώρες αγωνίας σε όλη την Κύπρο μετά την απαγωγή των δύο 11χρονων από το Δημοτικό Σχολείο στις Καμάρες της Λάρνακας – Στο σχολείο έσπευσε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, Νικόλας Γεωργίου για να πάρει τα παιδιά του.

Οι δύο μαθητές αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης (25/09) όταν άγνωστο πρόσωπο τους οδήγησε στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να μεταφέρουν βιβλία.

Δείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις ΕΔΩ!

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για την απαγωγή των δύο μαθητών, στο σχολείο έσπευσαν και οι γονείς των άλλων παιδιών εμφανώς αναστατωμένοι. Ανάμεσα τους και ο Κύπριος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νικόλας Γεωργίου, ο οποίος αφού πήρε τα παιδιά του αποχώρησε και αυτός θορυβημένος.

Δείτε τη φωτογραφία κατά την αποχώρηση του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.