ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Αναστατώνεται» ο καιρός

ΚΥΠΡΟΣ: «Αναστατώνεται» ο καιρός

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη, από το βράδυ του Σαββάτου 29/09 μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ της Παρασκευής 28/09 ο καιρός ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 29/09 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 30/09 θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα 01/10, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη 02/10 θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top