ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η… προφητεία Τορναρίτη για Κυπριακό – «Να σκεφτούμε σοβαρά την αποκεντρωμένη Ομοσπονδία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η… προφητεία Τορναρίτη για Κυπριακό – «Να σκεφτούμε σοβαρά την αποκεντρωμένη Ομοσπονδία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα προ μηνών άρθρο επαναφέρει με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Τορναρίτης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού, μέσω της παρέμβασής του, υπενθυμίζει ένα άρθρο στο οποίο έγραφε για την «αποκεντρωμένη Ομοσπονδία» ή «χαλαρή Ομοσπονδία».

Επισυνάπτει συνέντευξη που παραχώρησε στις 10 Ιουλίου στην εφημερίδα «Αλήθεια» και στο οποίο αναφερόταν σε καυτό φθινόπωρο για το Κυπριακό.

Όπως σημειώνει στο προλογικό του σχόλιο, «στις 10 Ιουλίου σε συνέντευξή μου στην εφημερίδα ‘Αλήθεια’ έγραφα: Να σκεφτούμε σοβαρά την αποκεντρωμένη Ομοσπονδία και εκτίμησα ότι θα έχουμε καυτό φθινόπωρο για το Κυπριακό, πρέπει να δούμε νηφάλια τη λύση με διασφαλισμένη την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα».

Προφητεία ή μη, με τη φράση χαλαρή ομοσπονδία θα συζητείται τις επόμενες μέρες και ένα σκηνικό αβεβαιότητας θα επικρατεί αν δεν ξεκαθαριστεί το ζήτημα πριν ακόμα και τις 23 Οκτωβρίου.

Στο διά ταύτα, αυτός που πληρώνει είναι ο λαός, που δεν συμμετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο και δεν αντιλαμβάνεται σε τι στοχεύουν τα εμπάργκο και οι επιλεκτικές διαρροές.

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top