ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ALEXANDER PROFESSIONAL STUDIES

ALEXANDER PROFESSIONAL STUDIES

Το ALEXANDER COLLEGE και το τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών (Alexander Professional Studies) διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία Parimatch σεμινάριο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης Υπεύθυνου Παιχνιδιού, την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, στις 11:00 στο αμφιθέατρο του κολλεγίου στη Λάρνακα.

Το σεμινάριο αυτό διοργανώνεται στα πλαίσια της Εβδομάδας Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού, όπου έμπειροι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό και τους φοιτητές την τεχνογνωσία και την εμπειρογνωμοσύνη τους.

Σας ενημερώνουμε ότι η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ), σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνο, διοργανώνουν εβδομάδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Υπεύθυνο Παιχνίδι (από τις 8 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2018) με τη συμμετοχή διαφόρων εμπλεκόμενων μερών.

Στόχος μας είναι η καλλιέργεια νοοτροπίας στους νέους για υπεύθυνο στοίχημα, έτσι ώστε να αποφεύγεται η αλόγιστη χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Η παρουσία όλων θεωρείτε ιδιαίτερα σημαντική.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24 532 373.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top