Η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο - Η νατοϊκή άσκηση «Γαλάζια Φάλαινα 2018»

Η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο - Η νατοϊκή άσκηση «Γαλάζια Φάλαινα 2018»

Εικόνες από την στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ «Γαλάζια Φάλαινα 2018» που φιλοξένησε στην Ανατολική Μεσόγειο στις 28 Σεπτεμβρίου, έδωσε η Τουρκία.

Ανακοίνωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων αναφέρει ότι στην άσκηση συμμετείχαν και τρεις φρεγάτες και τρία ελικόπτερα της Τουρκίας, της Ολλανδίας και της Ισπανίας ενώ συμμετείχαν και ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις των ΗΠΑ, του Πακιστάν και της Ρουμανίας.

Συμμετείχε επίσης προσωπικό από το Αζερμπαϊτζάν, το Μπαχρέιν, την Αλγερία, το Κουβέιτ, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.