ΠΑΦΟΣ: Εξιτήριο για τον 13χρονο μαθητή που τον δάγκωσε φίδι στο σχολείο

ΠΑΦΟΣ: Εξιτήριο για τον 13χρονο μαθητή που τον δάγκωσε φίδι στο σχολείο

Eξιτήριο αναμένεται να λάβει πριν το μεσημέρι του Σαββάτου (13/10) ο 13χρονος μαθητής γυμνασίου Πάφου, ο οποίος δαγκώθηκε από φίδι, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σχολείου του.

Ο μαθητής νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (12/10) στο ΓΝ Πάφου κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο μαθητής, ηλικίας 13 ετών που βρίσκονταν στην αυλή γυμνασίου στο οποίο φοιτά, στο τελευταίο διάλειμμα φέρεται να ακούμπησε το χέρι του σε κορμό δέντρου κοντά στο κυλικείο του σχολείου όπου δέχτηκε το δάγκωμα φιδιού.

Το παιδάκι ανέφερε πως μετά το δάγκωμα πρήστηκε το αριστερό του χέρι ενώ αισθάνθηκε έντονο κάψιμο.

Μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ύστερα από ενδεδειγμένες εξετάσεις κρατήθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Θύματα και εκτεταμένες ζημιές από τα ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ - Εικόνες καταστροφής

LIVE: Θύματα και εκτεταμένες ζημιές από τα ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ - Εικόνες καταστροφής

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE