ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Πέφτει στους 10 βαθμούς η θερμοκρασία με βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Πέφτει στους 10 βαθμούς η θερμοκρασία με βροχές και καταιγίδες

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά αρχικά, στα δυτικά, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Τα απογεύµατα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, το τριήµερο, για να κυµαίνεται γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top