ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Τα ΕΡΓΑ από τον χώρο της ανέγερσης ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ προπονητικού κέντρου των ακαδημιών της ΑΕΚ!

ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Τα ΕΡΓΑ από τον χώρο της ανέγερσης ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ προπονητικού κέντρου των ακαδημιών της ΑΕΚ!

Η οπαδική ιστοσελίδα AEK24 αποκαλύπτει σε σημερινό (17/10) της ρεπορτάζ φωτογραφίες και βίντεο από τον χώρο που γίνονται τα έργα για την ανέγερση του ιδιόκτητου προπονητικού κέντρου των Ακαδημιών της ομάδας της ΑΕΚ.

Δείτε πιο κάτω αυτούσιο το ρεπορτάζ του ΑΕΚ24:

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον χώρο όπου έχουν αρχίσει τα έργα για την ανέγερση του ιδιόκτητου προπονητικού κέντρου των Ακαδημιών μας.

Σε μία μεγάλη έκταση δίπλα από τα Δικαστήρια στη Λάρνακα η ομάδα μας θέλει να βάλει τις βάσεις για να δημιουργήσει ακόμη πιο ποιοτικές Ακαδημίες προσφέροντας κάθε άνεση αλλά και όλα όσα χρειάζεται να έχει μία σύγχρονη ομάδα για να μπορεί να αναπτύσσει τα δικά της παιδιά.

Η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη δουλεύει μεθοδικά και αποτελεσματικά. Μετά την ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου έρχεται και το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο για τις Ακαδημίες μας το οποίο θα στοιχίσει κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο.

Συγκεκριμένα το κόστος ανέρχεται στις 950.000 ευρώ και εκτιμάται ότι τα έργα τα ποία έχουν ήδη ξεκινήσει θα ολοκληρωθούν σε έξι μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αν δεν παραδοθεί μέσα στα χρονοδιαγράμματα, η ομάδα μας θα δικαιούται αποζημίωση βάση ειδικής συμφωνίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα μας θα λάβει, αν δεν έχει ήδη λάβει, 300.000 ευρώ από την ΟΥΕΦΑ ως μπόνους που δίνεται σε όλες τα ομάδες. Τα χρήματα αυτά η ΟΥΕΦΑ αναγκάζει τις ομάδες να τα επενδύσουν στις ακαδημίες. Έτσι, μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του προπονητικού κέντρου των Ακαδημιών.

Το aek24.net επισκέφθηκε τον χώρο όπου έχουν αρχίσει ήδη τα έργα και σας παρουσιάζει αποκλειστικό και αποκαλυπτικό υλικό. Όπως είναι φανερό έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για τον χλοοτάπητα αλλά και κάποια άλλα έργα…

Βίντεο και φωτογραφίες:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top