ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΟΝΙΑ: Ομολόγησε στην ανάκριση- Στο ακουστικό με Δικοινοτική και Εισαγγελία

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΟΝΙΑ: Ομολόγησε στην ανάκριση- Στο ακουστικό με Δικοινοτική και Εισαγγελία

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίων 23χρονου Πακιστανού υπηκόου εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής (19/10), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, που καταζητείτο στα κατεχόμενα για υπόθεση φόνου.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ο 23χρονος, σύμφωνα με αρμόδια πηγή, παραδέχθηκε την δολοφονία του 53χρονου Χασάν Ισίκ Οζκιουτσμέν 53 ετών, ωστόσο όπως μας εξήγησε η ίδια πηγή, η διερεύνηση της υπόθεσης αναμένεται πολύπλοκη.

Έτσι λοιπόν Αρχές της Δημοκρατίας και Δικοινοτική Επιτροπή για το έγκλημα, βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, αφού οι ερευνητές της Αστυνομίας, καλούνται να διερευνήσουν φόνο που διαπράχθηκε στα κατεχόμενα.

Πάντως, με τα μέχρι στιγμής δεδομέν, λόγω της μετά του 1974 κατάστασης στο νησί μας, η πορεία της υπόθεσης απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς.

Όπως μας εξηγήθηκε, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών από πλευράς Αστυνομίας, την σκυτάλη θα παραλάβει η Γενική Εισαγγελία, έτσι ώστε να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα, σε μια πρωτοφανή για τα μετά 1974 δεδομένα.

Υπενθυμίζουμε ότι αργά το απόγευμα της Πέμπτης, όπως σας ενημέρωσε πρώτο το ThemaOnline, περίπολο της Αστυνομίας, αναγνώρισε τον 23χρονο Πακιστανό στην οδό Πάφου στην Λεμεσό, ως ύποπτο για φόνο στα κατεχόμενα και τον συνέλαβαν.

Ακολούθως ο 23χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ, όπου κατά την διάρκεια της ανάκρισης παραδέχθηκε την διάπραξη φόνου.

Όσον αφορά τον δεύτερο αλλοδαπό, που βρισκόταν στην μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα μαζί με τον 23χρονο, πρόκειται για 20χρονο επίσης υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος διέμενε νόμιμα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπό το καθεστώς φοιτητή και φέρεται να πρόσφερε καταφύγιο στον ομοεθνή του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top