ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

XEYES SUNGLASS SHOP x ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ WISH UPON A STAR

XEYES SUNGLASS SHOP x ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ     WISH UPON A STAR

Η οικογένεια των καταστημάτων γυαλιών ηλίου και οράσεως, X-EYES SUNGLASS SHOP, ενώνει τα χέρια με τον παγκύπριο σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ με σκοπό να πραγματοποιήσει ευχές των παιδιών του συνδέσμου.

Ένα ταξίδι στη Eurodisney, εκεί όπου συμβαίνουν όλα μαγικά, για τα παιδια και την οικογένεια τους που αναγκάστηκαν να δείξουν τη δύναμή τους από πολύ νωρίς σε μια δύσκολη μάχη που είχε μόνο περιθώρια νίκης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα καταστήματα X-EYES στέκονται αρωγός σε χαρισματικά άτομα δίνοντας έμπρακτα στήριξη και αγάπη μαζί με τη συνολικότερη οικογένειά τους, προσκαλώντας όλους εσάς να συμμετέχετε στο θεσμό αυτό και να επισκεφθείτε τα καταστήματα X-EYES σε Λευκωσία και Λεμεσό και IDEAL OPTICAL CENTER σε Λευκωσία, την περίοδο 20 Οκτωβρίου 2018 – 20 Νοεμβρίου 2018 για να γίνετε και εσείς ενεργός κρίκος στην αλυσίδα καλοσύνης.

Για την επίτευξη της ευχής των παιδιών, στα καταστήματα Χ-EYES και IDEAL OPTICAL CENTER, θα πραγματοποιούνται δωρεές από 10 ευρώ και θα ενεργοποιείται άμεσα 40% έκπτωση σε κάθε αγορά γυαλιών ηλίου και οράσεως, σε όλα τα υφιστάμενα προϊόντα (εξαιρουμένων των υγρών και φακών επαφής).

Η δύναμη του ονείρου αποτελεί προσωπικό κίνητρο ζωής. Η πραγμάτωση μιας ευχής μπορεί να αποτελέσει συλλογικό αποτέλεσμα και η οικογένεια των καταστημάτων X-EYES μαζί με το σύνδεσμο ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ δείχνουν στα παιδιά ότι μπορούν να ονειρεύονται και να ζούν τις ευχές τους.

#IWEARKINDNESS

X-EYES SUNGLASS SHOP

Λεωφόρος Μακαρίου ΙΙΙ 28

City Plaza, Κατάστημα 43

1065, Λευκωσία Κύπρος 22 761909

Λεωφόρος Μακαρίου ΙΙΙ 197

Κατάστημα 2

3030, Λεμεσός Κύπρος

25 222116

IDEAL OPTICAL CENTER

Διγενή Ακρίτα 69

1070, Λευκωσία

Κύπρος 22 761939

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top