LIFESTYLE

Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει τι έκανε και έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της σε χρόνο dt

Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει τι έκανε και έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της σε χρόνο dt

Η Ήβη Αδάμου μιλά για την κορούλα της, αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει και δεν διστάζει να αναφερθεί στα κιλά της εγκυμοσύνης της, που τα έχασε σε χρόνο dt!

«Είμαι καλά, είμαι πιο καλά από ποτέ… Δεν αφήνω το παιδί μου σε παππού και γιαγιά γιατί στην Αθήνα θα είμαι αρκετό καιρό, όταν έχουμε χρόνο θα πηγαίνουμε Αλεξανδρούπολη με τον Μιχάλη Κουινέλη και το μωρό. Το έχω μαζί μου. Είναι μόνο τεσσάρων μηνών! Πιστέψτε με δεν μπορώ ούτε μία ώρα χωρίς το μωρό μου… Ένα παιδί είναι ευτυχία και το βλέπω κι εγώ τώρα… Όταν βλέπεις το μωρό σου να χαμογελά, λες «τώρα αυτό είναι δικό μου;».

Και συνέχισε: «Μέχρι να το συνειδητοποιήσεις θέλει χρόνο. Είναι καλό παιδάκι, τι να πω… όλες οι μάνες τα ίδια λέμε… Η κόρη μου μοιάζει στον Μιχάλη, είχε δίκιο που το έλεγε!».

Η τραγουδίστρια υπογράμμισε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης της: «Δεν έκανα κάτι… Έβαλα τα απαραίτητα κιλά στην εγκυμοσύνη και μου έφυγαν από την ταλαιπωρία μετά… Δεν είναι δύσκολο μετά να τα χάσεις, φεύγουν και μετά δεν προλαβαίνεις και να φας».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top