ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μαυρογιάννη - Οζερσάι: To μήνυμα του Τ/κ στο Twitter

Συνάντηση Μαυρογιάννη - Οζερσάι: To μήνυμα του Τ/κ στο Twitter

Συνάντηση στη Λεμεσό είχαν ψες ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο αναπληρωτής "πρωθυπουργός" και «υπουργός εξωτερικών» των κατεχομένων, Κουτρέτ Οζερσάι, ανακοίνωσε ο δεύτερος στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα ο κ. Οζερζάι έγραψε ότι με τον κ. Μαυρογιάννη συναντήθηκαν και πριν από λίγο καιρό στη Νέα Υόρκη και συνέχισαν τη συνάντησή τους στη Λεμεσό χθες το βράδυ. Δημοσιεύεται και σχετική φωτογραφία των δύο ανδρών.

Στο σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία, ο Κουτρέτ Οζερσάι γράφει : «Δεν μπορούμε να ζούμε το σήμερα και να χάσουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον συζητώντας επί 50 χρόνια για το τί θα γίνει στο μέλλον κάνοντας θεωρητικές συζητήσεις».

Αναφέρεται, επίσης, στη σημασία του απευθείας διαλόγου χωρίς να είναι ανάγκη, κατά την έκφρασή του, «να αποδείξουμε οτιδήποτε στα Ηνωμένα Έθνη και άλλους διεθνείς παράγοντες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top