Συνάντηση Μαυρογιάννη - Οζερσάι: To μήνυμα του Τ/κ στο Twitter

Συνάντηση Μαυρογιάννη - Οζερσάι: To μήνυμα του Τ/κ στο Twitter

Συνάντηση στη Λεμεσό είχαν ψες ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο αναπληρωτής "πρωθυπουργός" και «υπουργός εξωτερικών» των κατεχομένων, Κουτρέτ Οζερσάι, ανακοίνωσε ο δεύτερος στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα ο κ. Οζερζάι έγραψε ότι με τον κ. Μαυρογιάννη συναντήθηκαν και πριν από λίγο καιρό στη Νέα Υόρκη και συνέχισαν τη συνάντησή τους στη Λεμεσό χθες το βράδυ. Δημοσιεύεται και σχετική φωτογραφία των δύο ανδρών.

Στο σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία, ο Κουτρέτ Οζερσάι γράφει : «Δεν μπορούμε να ζούμε το σήμερα και να χάσουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον συζητώντας επί 50 χρόνια για το τί θα γίνει στο μέλλον κάνοντας θεωρητικές συζητήσεις».

Αναφέρεται, επίσης, στη σημασία του απευθείας διαλόγου χωρίς να είναι ανάγκη, κατά την έκφρασή του, «να αποδείξουμε οτιδήποτε στα Ηνωμένα Έθνη και άλλους διεθνείς παράγοντες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.