Μεγάλο ενδιαφέρον στο φούτσαλ – Απευθείας από τη Cytavision το ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής!

Μεγάλο ενδιαφέρον στο φούτσαλ – Απευθείας από τη Cytavision το ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής!

Με τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Futsal.

Απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο.

Η Ανόρθωση σε τέσσερις αγώνες με απολογισμό δέκα βαθμούς από 3 νίκες και 1 ισοπαλία οδηγεί την κούρσα.

Η Ομόνοια σε τέσσερις αγωνιστικές έχει να επιδείξει απολογισμό εννέα βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Σήμερα θα διεξαχθούν επίσης οι αναμετρήσεις ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ (19:00) και AGBU ARARAT / FONBET – ΑΕΚ Λάρνακας (21:15).

**Ο αγώνας Αθηαίνου AC – Εθνικός Λατσιών θα διεξαχθεί την Παρασκευή (20:45).

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, ολοκλήρωσαν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της ιστορικής, πρώτης επίσκεψης Προέδρου των ΗΑΕ στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE