Σημαντικά ονόματα ενώπιον της Ερευνητικής για τον Συνεργατισμό - Μέσω τηλεδιάσκεψης ο Π. Δημητριάδης

Σημαντικά ονόματα ενώπιον της Ερευνητικής για τον Συνεργατισμό - Μέσω τηλεδιάσκεψης ο Π. Δημητριάδης

Σημαντικά ονόματα αναμένεται να βρεθούν την ερχόμενη βδομάδα ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό προκειμένου να καταθέσουν.

Η Ερευνητική Επιτροπή για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσει ανοικτή / δημόσια συνεδρίαση στις 29 και 31 Οκτωβρίου 2018.
 
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου, στις 9.00 πμ, θα καταθέσει για δεύτερη φορά ο Κωνσταντίνος Λύρας, πρώην Έφορος Υπηρεσίας Εποπτείας & Ανάπτυξης Συνεργατικών Εταιρειών.
 
Στις 12.00 π.μ. θα καταθέσει, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Πανίκος Δημητριάδης, πρώην Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας και στις 14.30 μ.μ. ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Χαρίλαος Σταυράκης.
                               
Την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, στις 10.30 π.μ. θα βρεθεί ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής ο Γιώργος Συρίχας, πρώην Εκτελεστικός Σύμβουλος της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, στις 12.00 π.μ. ο Γιάγκος Δημητρίου, Διευθυντής Διεύθυνσης Εποπτείας της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και στις 14.00 π.μ. ο Εκτελεστικός Σύμβουλος της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Ηροδότου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο το Κυπριακό και οι περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων – Όσα συζητήθηκαν

Συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο το Κυπριακό και οι περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων – Όσα συζητήθηκαν

Το Κυπριακό και οι περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ βρισκόταν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ.

BEST OF TOTHEMAONLINE