ΚΟΙΝΩΝΙΑ

10 εκατ. ευρώ στο ΜΕGΑΤΖΑΚΠΟΤ του ΤΖΟΚΕΡ - Ποσό-ρεκόρ για το 2018

10 εκατ. ευρώ στο ΜΕGΑΤΖΑΚΠΟΤ του ΤΖΟΚΕΡ - Ποσό-ρεκόρ για το 2018

Το μεγαλύτερο ποσό της χρονιάς κι ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του ΤΖΟΚΕΡ θα μοιράσει σε έναν ή περισσότερους μεγάλους τυχερούς η κλήρωση της Δευτέρας 29/10. Mετά από δώδεκα συνεχείς κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το μεγάλο έπαθλο του ΜΕGAΤΖΑΚΠΟΤ του ΤΖΟΚΕΡ έχει εκτοξευτεί σε 10 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.

 

 

Ο κόσμος συρρέει στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα και ο αριθμός των στηλών που συμπληρώνονται αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, όσο πλησιάζουμε στην αποψινή κλήρωση των 22:00. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη έχουν συμπληρωθεί 4 εκατομμύρια στήλες, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο μέχρι τις 21:30 απόψε που λήγει η προθεσμία κατάθεσης δελτίων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top