ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτή τη Μάντσεστερ Σϊτι ποιος θα την σταματήσει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή τη Μάντσεστερ Σϊτι ποιος θα την σταματήσει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Με… touch-down του Ριάντ Μαχρέζ, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το ντέρμπι από την Τότεναμ στο χωράφι του Γουέμπλεϊ (0-1) και έδειξε ότι παραμένει το πρώτο φαβορί και για το φετινό πρωτάθλημα.

Το γήπεδο ήταν σκέτο… χοιροστάσιο, αφού οι… φωστήρες του Γουέμπλεϊ, είχαν την φαεινή ιδέα να δώσουν το γήπεδο για αγώνα του NFL 24 ώρες πριν από την σέντρα του κορυφαίου ματς της ημέρας για την Premier League.

Με το χορτάρι κατεστραμμένο και τις γραμμές με τις γιάρδες ακόμα στον αγωνιστικό χώρο, οι πιο τεχνίτες παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα έπρεπε να έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Κι όμως αυτή η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν κολλάει πουθενά. Στην πρώτη φάση του αγώνα ο Στέρλινγκ έφυγε σαν άνεμος στην κόντρα, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και σέρβιρε μισό γκολ στον Ριάντ Μαχρέζ, ο οποίος με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 0-1 (6’). Με εξαίρεση ένα φαρμακερό σουτ του Κέιν, που άφησε στήλη άλατος τον Έντερσον αλλά κατέληξε μόλις άουτ σχεδόν στην επόμενη φάση, οι «πολίτες» κατάφεραν να αφοπλίσουν την Τότεναμ και να βάλουν τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της κατοχής και του τέμπο.

Το ματς ήταν ένας συνεχής μονόλογος των φιλοξενούμενων με τους Στέρλινγκ (55’) και Αγκουέρο (65’, 66’) να σπαταλάνε ευκαιρίες για το… game over, όμως από το πουθενά η Τότεναμ πήγε να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ντέλε Άλι… έτρεξε την μπάλα και έδωσε μισό γκολ στον Λαμέλα, εντούτοις ο Αργεντινός πλάσαρε απελπιστικά άουτ (81’), με τους «πολίτες» να αντέχουν στην πίεση στο τέλος και να φεύγουν από το Λονδίνο με το χρυσό 0-1, που τους διατηρεί στην κορυφή ισόβαθμούς με την Λίβερπουλ.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top