ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Αποκοπή μισθών των εκπαιδευτικών λόγω της απεργίας

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Αποκοπή μισθών των εκπαιδευτικών λόγω της απεργίας

Ο υπουργός Παιδείας έδωσε εντολή να αποκοπεί μισθός από τους εκπαιδευτικούς για την διήμερη απεργία.

Εντολή προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έδωσε ο Κώστας Χαμπιαούρης, όπως αποκοπεί από τον μισθό των εκπαιδευτικών για τον μήνα Οκτώβριο, η αναλογία που αντιστοιχεί στην διήμερη απεργία που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».

Πάντως, έντονη αναμένεται η αντίδραση των εκπαιδευτικών οργανώσεων, αφού από την πρώτη στιγμή είχαν αμφισβητήσει την νομιμότητα των αποκοπών, θεωρώντας ότι εξαναγκάστηκαν από τον εργοδότη τους σε απεργία.

Όπως σημειώνεται το δημοσίευμα της εφημερίδας, η κίνηση του Υπουργείου να προχωρήσει σε αποκοπές μισθών από τον επόμενο κιόλας μήνα προκαλεί αίσθηση, αφού σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν οι αποκοπές γινόντουσαν ένα ή και δύο χρόνια αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE