Κλείνει κεντρική λεωφόρος στη Λευκωσία - Όλες οι πληροφορίες

Κλείνει κεντρική λεωφόρος στη Λευκωσία - Όλες οι πληροφορίες

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Λευκωσίας σχετικά με κλειστό τμήμα λεωφόρου της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 2:00 το μεσημέρι μέχρι την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 μέχρι στις 6:00 το απόγευμα, τμήμα της λεωφ. Ευαγόρου στη Λευκωσία, από τη συμβολή της με τη λεωφ. Διαγόρου μέχρι την οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω απεγκατάστασης και απομάκρυνσης του οικοδομικού γερανού σε παρακείμενη ανεγειρόμενη οικοδομή.

Η οδός Βασιλίσσης Φρειδερίκης θα παραμείνει ανοικτή, ενώ μέρος της οδούς Βασιλέως Παύλου θα παραμείνει κλειστό.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες της Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχει μόνιμη και συνεχής αστυνομική παρουσία για την ασφάλεια και διευκόλυνση του κοινού και θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE