ΚΥΠΡΟΣ: Βιάστηκε να αλλάξει το διπλοκάμπινο με σαλούν και… δυσκολεύτηκε!- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Βιάστηκε να αλλάξει το διπλοκάμπινο με σαλούν και… δυσκολεύτηκε!- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όμως δεν πτοήθηκε και φόρτωσε όσα ήθελε να μεταφέρει στο σαλούν όχημα!

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα Cy Streets, δείχνει το πορτμπαγκάζ ενός σαλούν οχήματος να είναι ξεχειλισμένο με… ξύλα!

Προφανώς ο οδηγός, δεν είχε το απαιτούμενο όχημα για να μεταφέρει τα ξύλα του και τα στρίμωξε μέσα στο πορτμπαγκάζ αυτού!

Ωστόσο, τα ξύλα δεν φαίνονται να είναι δεμένα και ακινητοποιημένα με κάποιο τρόπο, έτσι η πράξη του επιφέρει κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς, αφού θα μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να πέσει κάποιο στον δρόμο και να κτυπήσει σε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.