ΚΥΠΡΟΣ: Βιάστηκε να αλλάξει το διπλοκάμπινο με σαλούν και… δυσκολεύτηκε!- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Βιάστηκε να αλλάξει το διπλοκάμπινο με σαλούν και… δυσκολεύτηκε!- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όμως δεν πτοήθηκε και φόρτωσε όσα ήθελε να μεταφέρει στο σαλούν όχημα!

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα Cy Streets, δείχνει το πορτμπαγκάζ ενός σαλούν οχήματος να είναι ξεχειλισμένο με… ξύλα!

Προφανώς ο οδηγός, δεν είχε το απαιτούμενο όχημα για να μεταφέρει τα ξύλα του και τα στρίμωξε μέσα στο πορτμπαγκάζ αυτού!

Ωστόσο, τα ξύλα δεν φαίνονται να είναι δεμένα και ακινητοποιημένα με κάποιο τρόπο, έτσι η πράξη του επιφέρει κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς, αφού θα μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να πέσει κάποιο στον δρόμο και να κτυπήσει σε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.