Τις γνωστές θέσεις επί της διαδικασίας και επί της ουσίας μετέφερε ο Ακιντζί στην Λουτ, σύμφωνα με τον Μπουρτζιού

Τις γνωστές θέσεις επί της διαδικασίας και επί της ουσίας μετέφερε ο Ακιντζί στην Λουτ, σύμφωνα με τον Μπουρτζιού

Την θέση ότι δεν μπορούν να υπάρξουν διαδικασίες ανοικτού τέλους, όπως έχει καθοριστεί και στην έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ, και πως πρέπει να ακολουθηθεί μια διαδικασία που θα φέρει αποτέλεσμα, μετέφερε στην Τζέιν Χολ Λουτ ο Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Μπαρίς Μπουρτζιού.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μετά την συνάντηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΓΓ με τον Τ/κ ηγέτη που διήρκησε 2,5 ώρες, εκδόθηκε μόνο μια σύντομη γραπτή δήλωση του κ. Μπουρτζιού στην οποία προστίθεται ότι ο κ. Ακιντζί εξέφρασε «για ακόμη μία φορά στην κ. Λουτ την σημασία της πολιτικής ισότητας και της αποτελεσματικής συμμετοχής σε μια πιθανή λύση».
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάμερες στα σχολεία θέτει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), υπενθυμίζοντας με νέα εγκύκλιο τις δεσμευτικές οδηγίες που οφείλουν να τηρούν οι σχολικές μονάδες σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και χρήση κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.