Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάτω από την μύτη ευυπόληπτων επιχειρηματιών και πολιτών τα 64 κ. ουσιών –VIDEO&ΦΩΤΟ
Η ΥΚΑΝ είχε θέσει υπό παρακολούθηση το χώρο, μετά από σχετική πληροφορία και στη βάση δικαστικού εντάλματος έρευνας, εντόπισαν τα ναρκωτικά κρυμμένα στην αποθήκη, στην παρουσία και του 54χρονου.
Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να παραδέχεται την κατοχή των ναρκωτικών και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
Οι έρευνες συνεχίζονται σε μια προσπάθεια εξακρίβωση της προέλευσης των ναρκωτικών, των αποστολέων αλλά κι εάν ο 54χρονος ήταν ή όχι ο τελικός παραλήπτης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




