ΚΥΠΡΟΣ: Άλλος ένας «VIP» εκτός Κεντρικών Φυλακών

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλος ένας «VIP» εκτός Κεντρικών Φυλακών

Για ακόμα έναν VIP άνοιξε η πόρτα των κεντρικών φυλακών την Τετάρτη (31/10).

Πρόκειται για τον Ευστάθιο Ευσταθίου, πρώην δημοτικό σύμβουλο του ΔΗΚΟ Πάφου, ο οποίος καταδικάστηκε για την υπόθεση μιζών του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, αποφυλακίστηκε την χθες Τετάρτη 31/10.

Ο Ευσταθίου είχε καταδικαστεί στις 19 Μαίου 2017 από το μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, ενώ παρέμεινε στις Κεντρικές Φυλακές για 17 μήνες. Θα αποφυλακιζόταν τον Δεκέμβριο του 2019.

Να σημειώσουμε ότι από τους «VIP» αυτή τη στιγμή παραμένει στις Κεντρικές Φυλακές μόνο ο Γ. Μιχαηλίδης πρώην δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE