ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - 63 ΚΙΛΑ: Ήταν κρυμμένα σε μηχάνημα παιχνιδιού -Έφτασαν από Θεσσαλονίκη -Δηλώσεις Σεργίδη -VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ - 63 ΚΙΛΑ: Ήταν κρυμμένα σε μηχάνημα παιχνιδιού -Έφτασαν από Θεσσαλονίκη -Δηλώσεις Σεργίδη -VIDEO

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε σε αποθήκη στην Λεμεσό, ήταν κρυμμένη σε παιχνίδι κερματοδέκτη, τύπου γερανού, επιβεβαίωσε ο Στέλιος Σεργίδης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΥΚΑΝ, που μίλησε το πρωί της Πέμπτης (1/11) στο ΣΙΓΜΑ, τα 63 κιλά ναρκωτικών ήρθαν ακτοπλοϊκώς στο Λιμάνι Λεμεσού από την Θεσσαλονίκη.

Τα ναρκωτικά ήταν σε 63 αεροστεγείς συσκευασίες του ενός κιλού η κάθε μία, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, καθώς και μία συσκευασία που περιείχε 700 γραμμάρια κάνναβης. Είπε ακόμα ότι ήταν με τέτοιο τρόπο τοποθετημένες για να μην παίρνουν πολύ χώρο αλλά και να μην μυρίζουν.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής, Ανδρέα Δημητρόπουλου αν στην Κύπρο υπάρχει μια τόσο μεγάλη αγορά για να απορροφήσει τέτοιες ποσότητες ναρκωτικών ή αν είμαστε ενδιάμεσος σταθμός για να πάνε κάπου αλλού, ο κ. Σεργίδης απάντησε: «Δυστυχώς το πρώτο».

Εξήγησε μάλιστα ότι, μόνο σε μια περίπτωση που εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, θα έμενε ένα μέρος στην Κύπρο και το υπόλοιπος θα επανεξαγόταν. Σε όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις, οι ποσότητες ναρκωτικών που εντοπίζονταν, είχαν σκοπό να διοχετευτούν στην αγορά του νησιού μας.

Ο κ. Σεργίδης πρόσθεσε ότι, φαίνεται πως υπάρχει μια αυξητική τάση προς την κάνναβη στην Κύπρο και αυτό προβληματίζει τις αρμόδιες Αρχές και μάλιστα, εμπλέκονται όλο και νεαρότερα άτομα στην χρήση της συγκεκριμένης ουσίας.

Καταληκτικά, αναφέρθηκε στο δεύτερο πρόσωπο που αναζητείται για την υπόθεση, ο οποίος είναι και αυτός Ελλαδίτης, ηλικίας 53 ετών. Θυμίζουμε ότι ήδη φόρεσε χειροπέδες ένας 54χρονος από την Ελλάδα, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Όπως είπε ο κ. Σεργίδης, το δεύτερο πρόσωπο αναζητήθηκε από τις Αρχές, χωρίς να γίνει κατορθωτό να εντοπιστεί, ενώ σημείωσε ότι η βάση του συγκεκριμένου δεν είναι στην Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top