ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη δεύτερο άτομο για παιδική πορνογραφία- Η σχέση του με τον 20χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη δεύτερο άτομο για παιδική πορνογραφία- Η σχέση του με τον 20χρονο

Σε άλλη μία σύλληψη προχώρησε σήμερα (Πέμπτη 1/11) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, για την οποία τελεί ήδη υπό κράτηση 20χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Πρόκειται για 24χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 20χρονος Κύπριος «ντυνόταν» γυναίκα για να πάρει υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στην οικία του 24χρονου, διενεργήθηκε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για να τύχουν δικανικών εξετάσεων τρεις σκληροί δίσκοι, τέσσερις συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, δύο κινητά τηλέφωνα, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE